Գիտական հետաքրքրություններ
          - Կենցաղային քիմիայի տեխնոլոգիաներ
 - Արտադրության կազմակերպում և արտադրական տեխնոլոգիաներ
 - Հակաօքսիդիչ նյութերի ուսումնասիրություն
 - Բարձրջերմաստիճանային ինքնատարածվող սինթեզ
 - Նյութերի ուսումնասիրության ժամանակակից անալիտիկ մեթոդներ
 - Սննդի քիմիա
 
Լեզուների իմացություն
          Հայերեն
          Русский
          English
              Աշխատանքային փորձ
          Հաստատություն
                            ԵՊՀ քիմիայի ֆակուլտետի Էկոլոգիական անվտանգության կենտրոն
                      Ժամանակահատված
                            Պաշտոն
                            Կրտսեր գիտաշխատող
                      Միջազգային կոնֆերանսների և սեմինարների մասնակցություն
          
 - 
            
  “Պոլիչար 28”
            
                    Երևանի Պետական Համալսարան
            
                    Հայաստան
            
  
 - 
            
  XV միջազգային սումպոզիում ինքնատարածվող բարձրջերմաստիճանային սինթեզի վերաբերյալ – ԲԻՍ 2019
            
                    Նալբանդյանի անվան քիմիական ֆիզիկայի ինստիտուտ
            
                    Ռուսաստանի Դաշնություն
            
  
 - 
            
  «Քիմիական ֆիզիկայի արդի խնդիրները»
            
                    Նալբանդյանի անվան քիմիական ֆիզիկայի ինստիտուտ
            
                    Հայաստան
            
  Անդամակցություն
          Հաստատություն
                            ԵՊՀ քիմիայի ֆակուլտետի գիտական խորհուրդ (ուսանող անդամ)
                      Ժամանակահատված
                            
 - 
                      Պետական մրցանակներ և պատվավոր կոչումներ
          2019
            
                    ԵՊՀ քիմիայի ֆակուլտետի լավագույն ուսանող
            
  Հրապարակումներ
Հոդված
      Antioxidant activity, mineral profile, fatty acids and organic acids analysis of Sambucus Nigra L. flower extracts. Optimization of extraction methods
      
  
  Հոդված
      ENVIRONMENTAL SAFETY AND ANTIOXIDANT POTENTIAL OF LICORICE ROOT HARVESTED IN PENZA
      
  
  Հոդված
      PREPARATION AND STUDY OF JUNIPER BERRY AND SEED EXTRACTS
      
  
  Հոդված
      STUDY OF ANTIOXIDANT PROPERTIES OF SOME TYPES OF PACKAGED COFFEE
      
  
  Հոդված
      Evaluation of antioxidant activity and heavy metals content in licorice (Glycyrrhiza glabra L.) growing wild in Armenia
      
  
  Հոդված
      Antiradical activity, base-catalyzed hydrolysis and partition coefficients of some surfactants
      
  
  Գիտաժողովի նյութ
      BIODEGRADABILITY AND BIOAVAILABILITY OF SEVERAL ENVIRONMENTALLY FRIENDLY SURFACTANTS